2012. július 12., csütörtök

Könyves álompasik párbaja - 4. forduló Damon vs JaceElőször is nagyon-nagyon köszönöm a szavazataitokat, ugyanis Damon 542-317 szavazattal legyőzte ellenfelét, és tovább jutott a 4. fordulóba. Most viszont minden eddiginél nehezebb dolga lesz, ugyanis a sors úgy hozta, hogy Jace-szel kell megmérkőznie a Végzet ereklyéi sorozatból. Jace nagyon kemény ellenfél lesz (a kampánybeszédét itt találjátok), de remélem, hogy a segítségetekkel sikerül legyőznünk! Hajrá Damon!

Damon Salvatore
Innen ismerheted: Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók
Először feltűnt: Ébredés

Természetfeletti státusza:
Vámpír

Kampányának v
ezére: Limo @ Limo könyvvilága

Damon az a pasi, aki sokaknak tetszik. „Kegyetlenül” helyes egyén: magas arccsont, vékony, egyenes száj. Sápadt arcszínéhez társul az ébenfekete haj és szempár.

Testvérével, Stefannal egy emberbe szerettek bele: Kathrine-be. Mindkét fivérrel jó kapcsolatot ápolt, vért cserélt velük, majd beállította a saját öngyilkosságát, ami a fivérek közti ellentétekhez vezettek. Szíven szúrták egymást.

Damon vámpírrá változott.

"Tudod amikor rád nézek magamat látom, egy kevésbé lelkes, kevésbé intelligens verzióban"

Leginkább mindig is arrogáns, én központú, tuskó és büszke volt, ami csak felerősödött miután vámpír lett. Ezekkel természetesen együtt jár a szarkasztikus humor, ami megkoronázza a rossz fiús hatást.

"Öcsi, a világ tele van azzal, amit te 'rossznak' nevezel. Miért nem lazítasz és csatlakozol a győztes oldalhoz? Az sokkal mulatságosabb, biztosíthatlak!"

" Nem látogatóba jöttél Damon... Időközönként felbukkansz. Eszembe juttatod, hogy ez nem az én házam, hogy te csak lehetővé teszed számomra, hogy itt lakhassak, megengeded nekem hogy éljek.
- Valakinek le kell vágnia a füvet."

Ki ne szeretné a vonzó, sötétebb aurájú pasikat, aki ráadásul a saját szabályai szerint él?

"- Azt akarod, hogy elkapjanak, Damon?
Damon ajkai
mosolyra húzódtak, miközben lehúzott a narancsról egy darab héjat.
-Engem soha nem kapnak el, kisöcsém - válaszolta."

Vannak más módon vonzó tulajdonságai is, mint például a kitartás. Annak ellenére, hogy a lány, akit szeret elutasította, ő nem adta fel a reményt, ami jelzi, hogy az érzései komolyak és mingathatatlanok.

Mondd, hogy bátor vagyok,
Mondd, hogy
rossz vagyok,
Mondd, hogy a hiúságod... én hiúbb vagyok,
De Te, Erünnisz tedd hozzá,
Hogy megcsókoltam Elenát!

Damont vagy szereted vagy imádod. Olyan emberrel még nem találkoztam, aki ne szeretné őt, vagy ne rajongana érte. Persze néha már túlzásokba is esnek, de elég sokan örülnének, ha ezt a versenyt megnyerné. Szerintem megérdemli, mert hiába tűnik keménynek, hiába kelti azt a látszatot, hogy őt semmi sem érdekli, és teljesen elfelejtette emberi mivoltát – ez nem igaz. A kemény külső érző szívet takar. Ugyanúgy tud szeretni, aggódni, félteni és gondoskodni, mint bárki más, csak ezt jól leplezi.

"Úgy látta, csak egy pillanatra, mintha csillagok lennének a sötét szempárban. Majd megérzett Damonben valamit... valamiféle érzelmi kavargást, amiben vágyakozás, zavar,félelem és düh bugyborékolt."

Szavazz Damonre!

A szavazások július 12-től indulnak, egymással egy időben! Július 15-én 23:59-kor ér véget!
Csak egyszer lehet szavazni! Amennyiben többször teszed meg, törlődik az összes szavazatod!


Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése